Elektrická pánev Fast-A-Block se dvěma nádobami s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření těstovin, rýže a knedlíků, dušení zeleniny, smažení...
Elektrická pánev se dvěma nádobami s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření těstovin, rýže a knedlíků, dušení zeleniny, smažení na tuku...
Elektrická pánev Fast-A-Block s ručním sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření těstovin, rýže a knedlíků, dušení zeleniny, smažení na tuku apod.). Pánev...
Elektrická pánev Fast-A-Block s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření těstovin, rýže a knedlíků, dušení zeleniny, smažení na tuku apod.)....
Elektrická pánev Fast-A-Block s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření těstovin, rýže a knedlíků, dušení zeleniny, smažení na tuku apod.)....
Elektrická pánev s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření těstovin, rýže a knedlíků, dušení zeleniny, smažení na tuku apod.). Pánev je...
Elektrická pánev Fast-A-Block s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření těstovin, rýže a knedlíků, dušení zeleniny, smažení na tuku apod.)....
Elektrická pánev s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření těstovin, rýže a knedlíků, dušení zeleniny, smažení na tuku apod.). Pánev je...
Elektrická pánev s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření těstovin, rýže a knedlíků, dušení zeleniny, smažení na tuku apod.). Pánev je...
Kód: 20600000.10000
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací